Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit Sankt Petersburg - Moscova

Descriere

Destinatie: Moscow

Circuit Sankt Petersburg - Moscova
Perioada 20 - 27.07.2018

Cea mai mare tara din lume, Rusia, va poate oferi o multitudine de experiente de calatorie, de la drumetii in preajma muntilor inzapeziti pana la plimbari de-a lungul tarmului celui mai vechi lac de pe planeta. Siturile istorice si activitatile culturale din marile orase ale tarii abunda, de asemenea. Fie ca explorati Kremlinul din Moscova sau alegeti sa va aventurati prin Mongolia, a vizita Rusia reprezinta o aventura greu de uitat.

Tariful include:
- bilet avion Debrecen / Moscova/Debrecen, bagaj mare de mana inclus (10 kg, dimensiuni: 55 x 40 x 23 cm)
- transport tren mare viteza teritoriul Rusia pre traseul: Moscova/ Sankt Peersburg/ Moscova
- transferurile necesare aeroport/ gara/ hotel
- 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*
- 7 cine, 1 pranz traditional in Sankt Petersburg
- asistenta turistica, insotitor grup din Romania
- excursiiile locale care includ ghid local, bilete de intrari specificate in program, audio ghid, transport autocar unde este specificat (tur Sankt Petersburg, muzeul Hermitage, excursie Peterhof, tour Moscova, tour Kremlin, tour Metro Moscova)
- asigurare medicala de sanatate si storno;


Tariful NU include:
- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice interioare (muzee, asezaminte de cult etc.), transportul local (metro)-care nu sunt specificate in program.- excursile optionale: tur Puskin (70 euro/ persoana), croaziera pe Neva in Sankt Petersburg: (30 euro/ persoana)
- taxa de viza (80 euro/ persoana)
- transferul la aeroportul din Debrecen.


TARIF CLIENT FIDEL: REDUCERE 20 EURO/PERS. DIN TARIFUL STANDARD SAU DE EARLY BOOKING
Client fidel: a achizitionat cel putin un produs Expert Travel (circuit sau sejur)


LIMITA MAXIM DE INSCRIERE : 30 APRILIE 2018
DOCUMENTE NECESARE PENTRU INSCRIERE:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie, cu minim 2 pagini libere;
- copie pasaport - fotografie color tip pasaport (pe fundal alb);
- formular tipizat, completat electronic prin intermediul site-ului http:visa.kdmid.ru (se va completa de catre turist sau de catre agentul care efectueaza inscrierea);
- copie asigurare medicala. Termen limita de transmitere a actelor catre agentie: 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor pentru grupuri este de aproximativ 2 saptamani de la data depunerii dosarului la sediul Centrului Rus de Vize. Consulatul isi rezerva dreptul de a solicita prezenta personala a aplicantilor in vederea acordarii vizelor turistice. IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in -conditiile de retragere- aferente zilei in care se efectueaza retragerea.


Tarifele au fost calculate la grup de minim 25 turisti. Suplimentul pentru grup 15-23 persoane, 30 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.
Zborul poate suferi modificari de orar, turistii vor fi anuntati imediat de modificarile survenite.
Itinerariu

Ziua 1

20 iulie 2018: Debrecen - Moscova - Sankt Petersburg (370 km)
Intalnire cu ghidul in aeroportul din Debrecen la ora 05:30. (pentu doritori agentia va organiza tranfer cu microbusul din Cluj Napoca- Baia Mare- Satu Mare- aeroport Debrecen si retur la intoarcere).
Zbor Debrecen- Moscova pe orarul 07:10- 10:20. Tranfer aeroport- statia tren de mare viteza- deplasare Moscova- Sankt Petersburg - 700 km. Calatoria dureaza 4 ore. Tranfer la hotel 3* in Sankt Petrsburg- Cazare si cina.

Ziua 2

21 iulie 2018: Sankt Petersburg
Mic dejun. Ora 09:30- intalnirea cu ghidul local la receptia hotelului. Tur ghidat cu autocarul al orasului Sankt Petersburg la principalele obiective: Nevsky Prospect, Singer House, Piata Palatului, Palatul de iarna, cladirea Admiralty, calaretii de bronz, principalel catedrale: St. Isaac, catedrala Mantuitorului Insangerat, cetatea lui Petru si Pavel si alte locuri minunate din Sank Petersburg aflate in orasul istoric. Vizitele interioare in catedrale sunt optionale (apx. 10 euro/ persoana). Intre 12:30- 13:30 - pauza de masa. Turistii vor savura un pranz cu bucate traditionale ruseti. Dupa masa- vizita cca. 3 ore la Muzeul Ermitaj situat in centrul orasului Sankt Petersburg, pe malul Nevei, in Palatul de Iarna din Sankt Petersburg, astazi unul dintre cele mai mari muzee din lume. Ora 17:00- tranfer hotel. Cazare si cina la celasi hotel.

Ziua 3

22 iulie 2018: Sankt Petersburg - Peterhof - glorie si triumf
Mic dejun. La ora 10:00 intalnire cu ghidul. Farmecul orasului Sankt Petersburg este incontestabil, insa in imprejurimile acestuia puteti descoperi atractii turistice de o frumusete rapitoare, adevarate pagini de istorie ce evoca puterea si bogatia Imperiului Rus. O astfel de atractie este domeniul de la Peterhof, localizat la 25 de kilometri de Sankt Petersburg. Imbarcare pe autocar si deplasare spre Peterhof Intre 11:00- 14:00: vizite si tur ghidat al Marelui Palat Peterhof construit de Petru cel Mare, resedinta favorita a tarilor si vizita in parcul palatului. Ora 14:00 - intoarcere in Sankt Petersburg. Ora 15:00- se ajunge la hotel, timp liber. Optional la ora 17:00 croaziera privata pe canalele Nevei (1,5 ore- 30 euro/ persoana- grup minim 20 persoane) . Cina si cazare la acelasi hotel.

Ziua 4

3 iulie 2018: Sankt Petersburg- Tarskoe Selo
Mic dejun. Timp liber in Sankt Petesburg sau optional vizita cu autocarul in orasul Puskin la Tarskoe Selo. (70 euro/ persoana- grup minim 20 persoane). Tsarskoye Selo- ansamblu de palate si parcuri este un exemplu excelent de arhitectura baroca si clasica si a fost primul loc in capitala rusa unde au aparut interioare decorate in stilul moderne (Art Nouveau). Ansamblul cuprinde Palatul Catherina- marea resedinta de vara imperiala, palatul baroc al lui Rastrelli, care are unele dintre cele mai extravagante interioare din Europa, printre care celebrul camera Amber. In parcul Catherine exista palate mari si pavilioane intime, poduri si monumente de marmura, precum si structuri exotice care imita arhitectura gotica, turca si chineza, care investesc colturi mici ale parcurilor cu o atmosfera romantica. Revenire in Sankt Petersburg. Cina si cazare la acelasi hotel 3* in Sankt Petersburg.

Ziua 5

24 iulie 2018: Sankt Petersburg- Moscova
Dupa micul dejun transfer si imbarcare pe tren de mare viteza cu destinatia Moscova. Ajungem in Moscova in jurul orei 13:00. Tranfer si cazare la hotel 3* in Moscova. Excursie la statia de metrou de la Moscova cu insotitorul de grup. Aflati despre domnia lui Stalin si modul in care viziunile lui s-au reflectat in arhitectura pe care a comandat-o. Vizitati cinci dintre cele mai fascinante statii din Moscova: Piata Revolutiei, Novoslobodskaya, Komsomolskaya, Kurskaya si Mayakovskaya -intrarea in Metro-2 - o linie guvernamentala secreta despre care se spune ca leaga Kremlinul de avanposturile KGB-ului. Vom observa arhitectura iconica a epocii sovietice alaturi de mozaicuri, sculpturi si vitralii generoase. Cazare si cina hotel 3* in Moscova.

Ziua 6

25 iulie 2018: Best of Moscova...
Mic dejun. Intalnire cu ghidul local si incepem city- tour cu autocarul al capitalei rusesti, o calatorie de-a lungul veacurilor sa vedem principalele atractii ale metropolei vaste: centrul capitalei, Piata Rosie, frumoasele gradini Alexander- care este o zona verde minunata in mijlocul unui oras de sticla si beton, in timp ce aura speciala care emana din Catedrala Sf. Vasile, Catedrala Sfantu Vasile va ramane in amintirea dumneavoastra. Si, bineinteles, veti intalni un alt simbol al Moscovei - legendarul Teatru Bolshoi, care reprezinta bogatul patrimoniu cultural al Rusiei si capitalei. Strabatem renumitele strazi Tverskaya si Nikolskaya. Stralucitor, luxos, atat vechi cat si modern, Moscova va invita la o calatorie magnifica. Dupa masa timp liber pentru cumparaturi. Cina si cazare la acelasi hotel in Moskova.

Ziua 7

26 iulie 2018: Turul Kremlin....
Mic dejun. Kremlinul este inima adevarata a Moscovei si a intregii Rusii. Istoria si modernitatea, diferite culturi si traditii, vieti spirituale si seculare s-au impletit aici. Fiecare piatra a ansamblului magnific de catedrale si camere pastreaza o istorie a maretiei din diferite epoci ale Rusiei. Zidurile si turnurile Kremlinului au supravietuit prin multe incendii, raiduri si razboaie. Treptat, un mic sat numit \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Moscova\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\', situat in interiorul zidurilor Kremlinului, a devenit capitala Rusiei puternice, iar Kremlinul monumental a fost inclus in lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. vizita Catedrala si bisericile: Catedrala Adormirii, unde a avut loc incoronarea imparatilor rusi, Catedrala Arhanghelului - bolta de inmormantare a Marelui Print, Catedrala Bunei Vestiri, Ivan cel Mare Turnul Bell si camerele Patriarhului. Veti aprecia cu siguranta grandoarea clopotelului Tsar si a tunului de tar, admirati comorile unice ale armurii, bucurati-va de frumusetea turnurilor celebre ale Kremlinului .Turul va va prezenta diverse pagini ale istoriei rusesti si va va ajuta sa intelegeti valorile culturale, istorice si arhitecturale ale monumentelor situate in Kremlin. In acelasi timp, ghidul nostru profesionist prietenos stie cum sa transforme orice excursie de rutina intr-o calatorie fascinanta, astfel incat sa puteti fi siguri ca povestile incitante, faptele surprinzatoare, fotografiile frumoase si impresiile vii vor ramane cu dumneavoastra. pentru o lunga perioada de timp. Cina si cazare la acelasi hotel in Moskova.

Ziua 8

27 iulie 2018: Moscova - Debrecen
Mic dejun. Transfer hotel - aeroport. Zbor Moscova - Debrecen, 10.55 - 12.55. Transfer cu autocarul in Romania.