Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Excursie Chisinau - R. Moldova

Descriere

Destinatie: Chisinau

Perioada: 20.04 - 22.04.2018 (2 nopti/3 zile)
Pret: 176 EURO
Supliment single: 58 EURO
Grup minim: 45 pers.

IMBARCARI DIN:
Bacau, Iasi

TRANSFER GRATUIT (la cerere):
Suceava, Falticeni, Botosani, Tg. Frumos, Roman, P. Neamt, Onesti, Focsani

PRETUL INCLUDE
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel 4*
- Transport autocat licentiat
- Excursiile la Cramele CRICOVA (programul NATIONAL - excursie si degustare de vinuri asezonate cu placinte moldovenesti) si MILESTII MICI
- Cina in 20.04 si 21.04
- Insotitor din partea agentiei

NU SUNT INCLUSE IN PRET
- Alte cheltuieli personale
- Asigurare medicala si storno
- Alte servicii decat cele mentionate

CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
20%  din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 46 zile inaintea plecarii;
60% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile - 30 zile inaintea plecarii;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Itinerariu

Ziua 1

Bacau - Albita - Cricova - Chisinau. Imbarcarea in autocar, din parcare hotel Moldova, ora 07:00 si deplasarea spre vama Albita. Ne deplasam spre Cramele Cricova, ORASUL SUBTERAN cunoscut in intreaga lume pentru calitatea vinurilor produse si pastrate aici, dar si pentru ineditul sau. Facem turul celui mai mare orasel subteran din lume, care are aproape 100 de kilometri de galerii utilizate pentru intreg procesul de fabricatie al vinurilor linistite si al spumantului Cricova, realizat dupa metoda clasica Dom Perignon - Champenoise. Vom admira colectia de vinuri apartinand personalitatilor politice care au vizitat Republica Moldova, de la ai nostri Traian Basescu sau Klaus Johannis, pana la Angela Merkel, Juan Manuel Barroso, Donald Tusk sau Vladimir Putin, care chiar si-a serbat a 50-a aniversare in beciurile de la Cricova. Pentru vizitare ne vom imbarca in masinute electrice, care ne vor plimba kilometri buni prin tunelurile de calcar alb de unde s-a extras piatra din care a fost construit Chisinaul, iar apoi vom degusta 4 tipuri de vin, asezonate cu placinte traditionale moldovenesti. Continuam deplasarea spre capitala Republicii Moldova. Nota: pentru vizitarea cramelor Cricova este necesara rezervare prealabila, asadar optiunea pentru acest program trebuie exprimata cu cel putin o saptamana inaintea plecarii iar plata urmeaza a se face cu minim 2 zile inaintea plecarii. Vizita standard dureaza cca. 90-100 minute, accesul se face cu trenulet electric si partial pe jos iar explicatiile se ofera in limba romana de catre ghid local. Revenim la Chisinau. Dupa formalitatile de cazare, o plimbare in zona ne va oferi o prima imagine a acestuia si vom intelege de ce este supranumit Orasul parcurilor. Timp liber pentru shopping. Cazare hotel 4 stele Manhattan sau similar.

Ziua 2

Milestii Mici - Chisinau - tur de municipiu. Mic dejun. Ne deplasam pentru a vizita renumitele crame MILESTII MICI. Revenim in Chisinau, tur de municipiu cu autocarul cu ghid local pe traseul: Universitate, Statuia Stefan cel Mare, Parcul Poporului, Tribunalul, Parlamentul, Magazinul GUM. incepem, pe stradute, pe langa Turnul de Apa, care gazduieste Muzeul de Istorie a Orasului Chisinau, indreptandu-ne spre Gradina Publica Stefan cel Mare si Sfant. Aici vom strabate Aleea Clasicilor si vom patrunde, trecand pe langa statuia-simbol a domnitorului Moldovean, catre Piata Marii Adunari Nationale, unde vom regasi sediul Guvernului Republicii Moldova, Portile Sfinte si Catedrala Nasterii Domnului. Vom strabate apoi, o parte din bulevardul central Stefan cel Mare si Sfant, trecand pe langa Primaria Chisinaului, Posta Centrala, Sala cu Orga si Teatrul National Mihai Eminescu. Timp liber dedicat marilor tentatii de shopping: ne vom ocupa de cei de acasa, achizitionand celebrele bomboane Bucuria ori nu mai putin renumitele coniacuri moldovenesti sau alte delicatese locale. De aici, vom merge impreuna la unul din restaurantele din centrul Chisinaului pentru a servi cina iar intoarcerea la hotel se face pe cont propriu. Cazare hotel 4 stele Manhattan sau similar.

Ziua 3

Chisinau - Manastirea Capriana - Albita - Bacau. Dupa micul dejun, facem ultimele cumparaturi la MOL MOLDOVA. In cursul diminetii va puteti definitiva cumparaturile ori puteti trece in revista ceea ce a scapat din programul zilelor anterioare. In jurul orei 11 va fi programata plecarea catre Bacau. Oprire la Manastirea Capriana. Biserica voievodala (din piatra) Adormirea Maicii Domnului a Manastirii Capriana. Asezamantul monahic sa bucurat, de-a lungul istoriei, de grija mai multor domnitori moldoveni: Alexandru cel Bun (1425), Stefan cel Mare - a facut e???i el reparatii bisericii initiale (Capriana I), in urma cutremurului din 1471. in 1542-1545, domnitorul Petru Raree??? a facut ample lucrari de restaurare, dupa cum se consemneaza in cronica lui Grigore Ureche. Alexandru Lapue???neanu, nascut in zona Lapue???nei, a efectuat noi lucrari de intarire e???i dezvoltare e???i a facut importante donatii manastirii. Ctitor a fost e???i domnitorul Vasile Lupu, care a reinnoit prestolul, pavimentul e???i iconostasul bisericii voievodale. Seara ajungem acasa,functie de conditiile de trafic si traficul vamal.