Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Serbia - Muntenegru - Croatia 2018

Descriere

Destinatie: Dubrovnik

Perioada: 29.04 - 08.05.2018 (9 nopti/10 zile)
Pret: 574 EURO
Supliment single: 170 EURO
Reducere copii (2-12 ani): 110 EURO
Grup minim: 40 pers.

IMBARCARI DIN:
Bacau, Brasov

TRANSFER GRATUIT ( la cerere ) :
Suceava, Falticeni, Botosani, Pascani, Iasi, Tg. Frumos, Roman, P. Neamt, Tg. Neamt, Onesti, Focsani

PRETUL INCLUDE
- 9 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*
- Transport autocat licentiat
- City-Tour: Belgrad, Split, Zagreb, Budapesta, Ljubljana
- Insotitor din partea agentiei
- Excursie cu barca la Cazane (15 EURO)
- Intrare Parcul Krka (20 EURO)
- Intrare Parcul Plitvice (25 EURO)
- Ghid vorbitor de limba romana

NU SUNT INCLUSE IN PRET
- Taxele de intrare obiective turistice
- Asigurare medicala si storno
- Alte servicii decat cele mentionate

OPTIONAL
- Croaziera pe Dunare - 27 EURO (cina inclusa)
- Croaziera insula Krk - 30 EURO

CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
20%  din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 46 zile inaintea plecarii;
60% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile - 30 zile inaintea plecarii;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Itinerariu

Ziua 1

Plecare din Bacau, spre Drobeta Turnu Severin, iar pe traseu vom vizita Manastirea Cozia si Complexul monumental Brancusi. Cazare in Drobeta.

Ziua 2

Admiram Capul lui Decebal, cea mai mare sculptura in piatra din Europa, Tabula Traiana de pe malul sarbesc, Manastirea Macronia si Grota Veterani. Trecem podul de pe cel mai mare baraj hidroenergetic din Europa, Portile de Fier, prin apropierea Piciorului Podului lui Traian, construit intre anii 103-105 de arhitectul Apolodor din Damasc. Continuam drumul spre Belgrad, unde vom face un tur panoramic al capitalei Serbiei, situata pe cele doua ape internationale, la confluenta raurilor Sava si Dunarea, in Campia Panoniei. Vom descoperi Skadarlija, cartier boem din centrul vechi, numit si \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Montmarte\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' al Belgrad-ului, Terajije, principalul bulevard al capitalei, strada pietonala Knez Mihailova, Parlamentul, Palatul Vechi (palatul regal al dinastiei Obrenovi), Fortareata Kalemegdan si vom vizita Catedrala Sf. Sava. Cazare in Belgrad.

Ziua 3

Ne indreptam catre Parcul National Durmitor, zona care a fost declarata patrimoniu natural UNESCO datorita frumusetii salbatice a peisajelor si a marii diversitati de flora si fauna endemice. Canionul Tara, este al doilea mare canion din lume dupa Grand Canyon si cel mai mare din Europa, al carui adancime depaseste 1000 m. Vom traversa unul din cele mai spectaculoase poduri, Djurdjevica Tara, peste inaltimile canionului si strabatem peisajele magnifice, continuand traseul spre sud, trecand pe langa Canionul Moraca si Biogradska Gora, singura padure tropicala ramasa din Europa. Apoi vom admira capitala istorica a Muntenegrului, Cetinje, oras asezat deopotriva in apropierea celor mai frumoase zone de schi si a celor mai minunate plaje. Cazare in Budva.

Ziua 4

Dupa vizitarea Cetatii Budva, drumul ne duce catre Golful Kotor, cu fiorduri adanci care strapung vaile muntoase. Vom face un scurt popas in Kotor, asezare cu iz medieval si influente din arhitectura venetiana, situata in cea mai retrasa parte a golfului. Plecam mai departe spre Dubrovnik, in Croatia, oras fermecator, supranumit si Perla Adriaticii, cea mai atragatoare destinatie turistica de la Marea Adriatica. Vom vizita Manastirea Franciscana, Palatul si Zidurile Orasului, apreciate ca fiind cele mai frumoase din lume. Continuam de-a lungul Coastei Dalmate, marginita de apele azuri ale Marii Adriatice, in care plutesc numeroase insule si insulite fermecatoare.

Ziua 5

In aceasta zi drumul ne duce catre Split, al doilea oras ca marime din tara, unde se viziteaza Palatul si Mausoleul lui Diocletian, Poarta de Aur si Templul lui Jupiter, dupa care vom face o scurta oprire in statiunea Troghir. Continuam deplasarea spre Parcul National Krka, faimos pentu lacurile si cascadele formate de-a lungul raului cu acelasi nume, unde se gasesc doua monumente istorice si culturale: Manastirea Franciscana de pe insula Visovac si Manastirea Krka. Apoi vizitam orasul Sibenik, cel mai vechi oras croat la Adriatica, unde vom putea vizita un castel din centrul orasului si numeroase constructii frumoase, cum ar fi Palatul Foscolo sau Biserica St. Laurent. Cazare in Zadar.

Ziua 6

Vom incepe ziua cu vizitarea orasului Zadar, avand o bogata mostenire in monumente foarte importante in lume: Forumul Roman, Biserica St. Donatus (cea mai faimoasa basilica medievala si simbol al orasului), imensele ziduri ale orasului cu portile reprezentative din secolul al XVI-lea. Ne vom continua drumul catre Parcul National Plitvice, rezervatie naturala sub protectia UNESCO, unde salba de lacuri limpezi de munte sunt legate printr-o adevarata retea de cascade deosebit de spectaculoase. Cazare in Opatija.

Ziua 7

Puteti sa va bucurati de timpul liber sau sa participati in excursia optionala pe Insula Krk, croaziera ce va dura cca. 4 ore.

Ziua 8

Vizitam Pestera Postojna, una din cele mai mari grote europene, apoi facem un tur panoramic al capitalei Sloveniei, unde vom admira Castelul Ljubjana, Parlamentul si cele trei poduri peste raul care strabate orasul. Excursia se indreapta spre o alta capitala, de data aceasta Zagreb, un oras plin de farmec cu bulevarde largi, piete uriase si arhitectura secessionista. Cazare in Pecs.

Ziua 9

Vizitam centrul istoric din Pecs, Capitala culturala Europeana in 2010 si fosta capitala a Imperiului Otoman de Apus de pe timpul lui Suleiman Magnificul, dupa care vom face un scurt popas la Siofok pe malul lacului Balaton. Dupa pranz suntem pregatiti de drumul spre Budapesta, capitala Ungariei pe care o vom admira cu un tur de autocar: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas. Spre seara, te invitam la o minunata plimbare pe Dunare, o croaziera care ne dezvaluie principalele obiective ale orasului. Cazare in Budapesta.

Ziua 10

In drumul nostru catre casa, vom opri in Oradea, capitala art nouveau din Romania. Sosire in Bacau la orele serii, in functie de trafic si formalitatile vamale.