Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Austria - Bavaria 2018

Descriere

Destinatie: Viena,Austria

Perioada: 23.07 - 30.07.2018 (7 nopti/8 zile)
Pret: 359 EURO
Supliment single: 150 EURO
Reducere copii (2-12 ani): 45 EURO
Grup minim: 30 pers.

IMBARCARI DIN:
Bacau, Brasov

TRANSFER GRATUIT (la cerere):
Suceava, Falticeni, Botosani, Pascani, Iasi, Tg. Frumos, Roman, P. Neamt, Tg. Neamt, Onesti, Focsani

PRETUL INCLUDE
- 7 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*
- Transport autocar licentiat
- City-tour: Budapesta, Viena, Munchen, Salzburg, Graz
- Ghid vorbitor de limba romana

NU SUNT INCLUSE IN PRET
- Taxele de intrare obiective turistice
- Asigurare medicala si storno
- Alte servicii decat cele mentionate
- Funicular Salzburg
- Urcare castel Neuschwanstein

OPTIONAL
- Croaziera pe Dunare - 27 EURO (cina inclusa)

CONDITII FINANCIARE

TERMENE DE PLATA - OFERTA STANDARD:
- 30% din pretul pachetului turistic in 2 zile de la inscriere sau emitere factura;
- 30% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
- 40% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

TERMENE DE PLATA - EARLY BOOKING:
- 30% din pretul pachetului turistic in 2 zile de la inscriere sau emitere factura;
- 70% din pretul pachetului turistic la expirarea termenului de valabilitate a ofertei.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea cu aplicarea penalitatilor din contract.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- 30% din pretul pachetului de servicii, renuntare cu pana la 30 zile inaintea plecarii;
- 60% din pretul pachetului de servicii, renuntare in intervalul de 29-16 zile inaintea plecarii;
- 100% din pretul pachetului de servicii, renuntare intr-un interval mai mic sau egal cu 16 zile inaintea plecarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Itinerariu

Ziua 1

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:00 imbarcare in autocar si plecare spre Budapesta. Sosire in cursul dupa-amiezii in capitala Ungariei, unde vom face un scurt tur de oras: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor si Biserica Matyas. Cazare in Budapesta.

Ziua 2

Ne indreptam spre urmatoarea capitala imperiala, Viena. Tur de oras panoramic si pietonal: Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, Piata Maria Tereza, Ringstrasse, Muzeul de Arta, Primaria, Parlamentul, Universitatea, Burgtheatre, Palatul Hofburg (exterior). Apoi parcurgem pe Kartnerstrasse, Monumentul ciumei spre Domul Sf. Stefan si Opera. Cazare in Viena.

Ziua 3

Continuam calatoria spre Salzburg, ghidati de defileul Dunarii. Vizitam aici: Gradinile Mirabel, Domul, Casa lui Mozart si Orasul Vechi. Apoi ne indreptam spre Munchen, capitala Bavariei. Pornim prin inima orasului, vizitand fermecatoarea Piata Marienplatz, Rathaus-Glockenspiel si Neue Pinakothek . Seara, timp liber la dispozitie pentru explorarea strazilor bavareze. Cazare in Munchen.

Ziua 4

In aceasta zi vizitam celebrele castele ale Bavariei. Oprim mai intai la Palatul Linderhof, din Ettal. Continuam drumul pe granita si ajungem la Neuschwanstein, unul dintre cele mai frumoase palate din Europa. Ne retragem la Innsbruck, capitala Tirolului, un minunat oras de la poalele Alpilor, unde vom admira Schloss Ambras, Palatul Hofburg, Goldenes Dachl, Arcul de Triumf si Partia de Sarituri cu schiurile Berigsel. Cazare in zona Innsbruck.

Ziua 5

Parasim frumosul oras din Tirol si ne indreptam spre Kitzbuhel, un vechi oras minier, devenit astazi una dintre cele mai selecte statiuni montane. Se spune ca aici se afla prima partie de ski din Austria, datand din 1893. Dupa-amiaza ajungem in Graz, al doilea oras al Austriei, unde vom admira Domul, o cladire apartinand goticului tarziu, aduce aminte de zilele in care Grazul era oras imperial. Cazare in Graz.

Ziua 6

Traseul continua spre Viena, unde ne deplasam direct la City Shopping Sud Vosendorf. Dupa-amiaza plecam spre Valea Dunarii, cu superbele orase amplasate intr-un cadru natural unic: Esztergom (Catedrala incoronarii regilor Ungariei), Visegrad (Castelul lui Matei Corvin) si Szentendre. Cazare in Budapesta.

Ziua 7

In aceasta zi avem timp liber pentru vizitarea frumoasei capitale, individual sau impreuna cu ghidul insotitor. Spre seara, te invitam la o minunata plimbare pe Dunare, o croaziera care ne dezvaluie principalele obiective ale Budapestei.

Ziua 8

Ne imbarcam in autocar si ne indreptam spre tara. Sosire in Bacau seara, in functie de formalitatile vamale.