Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Unul dintre cele mai bune hoteluri de pe Insula Thassos, renumit pentru serviciile sale. Este recomandat cuplurilor datorita multiplelor activitati ce se pot desfasura în cadrul complexului, cat și familiilor cu copii prin apropierea fata de plaja cu intrare lina în mare. Hotelul Royal Paradise isi intampina an de an turistii cu renovari și imbunatatiri, în vederea satisfacerii tuturor gusturilor și garantarii unui concediu reusit. Website:
https://www.royalparadise.gr/

Descriere:
Unul dintre cele mai bune hoteluri de pe Insula Thassos, renumit pentru serviciile sale. Este recomandat cuplurilor datorita multiplelor activitati ce se pot desfasura în cadrul complexului, cat și familiilor cu copii prin apropierea fata de plaja cu intrare lina în mare. Hotelul Royal Paradise isi intampina an de an turistii cu renovari și imbunatatiri, în vederea satisfacerii tuturor gusturilor și garantarii unui concediu reusit.

Tip masa:
Mic dejun

Categorie:
5*

Localizare
Royal Paradise se află într-un golf retras, pe o plajă cu nisip, la 6km de Limenaria și la 45km de portul Limenas.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie