Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Unul dintre putinele hoteluri din Insula Corfu care detine un frumos aquapark, o adevarata incantare pentru familiile cu copii. Aici, serviciile sunt ireprosabile și unitatea de cazare merita mult peste cele 3 stele din categorie. De mentionat sunt și restaurantele din complex, renumite pentru delicioasele feluri de mancare pe baza de peste și fructe de mare, cu specific corfiot.Website:
http://messonghibeach.gr

Tip masa:
All inclusive

Categorie:
3*

Localizare:
Hotelul Messonghi Beach se afla situat intre statiunile Moraitika și Messonghi, la Marea Ionica. Hotelul se afla la 22km de orașul Corfu și la 20km de aeroport.

Descriere:
Unul dintre putinele hoteluri din Insula Corfu care detine un frumos aquapark, o adevarata incantare pentru familiile cu copii. Aici, serviciile sunt ireprosabile și unitatea de cazare merita mult peste cele 3 stele din categorie. De mentionat sunt și restaurantele din complex, renumite pentru delicioasele feluri de mancare pe baza de peste și fructe de mare, cu specific corfiot.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune 4 restaurante, grill pe plaja, cofetarie, baruri, discoteca, aqua park construit în 2008, 4 piscine exterioare (doua cu apa dulce și doua cu apa de mare), magazine de suveniruri, sala internet, sala fitness, sporturi pe apa.

Locatie