Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul dispune de 49 de apartamente, care sunt în formă de amfiteatru construit într-o zonă plină de verdeață. Printre facilitatile destinate clientilor se numără o piscină și un bar la piscină, un salon de cocktail, un restaurant, precum și acces la internet. Toate apartamentele sunt superb mobilate pentru a reflecta confort și stil, cu o bucătărie complet utilată, baie proprie, mini bar, telefon, televizor și aer condiționat. Localizare:
Situat in Nissaki, la 23 km de centrul orașului Corfu și de aeroport. Hotelul a fost partial renovat în 2018.

Descriere:
Hotelul dispune de 49 de apartamente, care sunt în formă de amfiteatru construit într-o zonă plină de verdeață. Printre facilitatile destinate clientilor se numără o piscină și un bar la piscină, un salon de cocktail, un restaurant, precum și acces la internet. Toate apartamentele sunt superb mobilate pentru a reflecta confort și stil, cu o bucătărie complet utilată, baie proprie, mini bar, telefon, televizor și aer condiționat.

Website:
https://corfuresidence.gr/en

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie