Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 8 hoteluri

MAGUSA, Cipru

Hotel Salamis Bay Conti Resort 5 este situat in regiunea Magosa zona Iskele din Ciprul de Nord si este ideal pentru familiile cu copii si iubitori de o vacanta activaHotelul Salamis are 517 camere 90 din ele cu vedere la mare Resortul are mai multe . . .

MAGUSA, Cipru

 Hotel Kaya Artemis 5 este situat in regiunea Magosa zona Bafra in Ciprul de NordHotel Kaya Artemis face parte din grupul hotelier Kaya si este un resort destinat pentru vacantele de relaxare in orice anotimp folosint sistemul Ultra All Inclusive Arh . . .

Kyrenia, Cipru

Un complex hotelier situat in mijlocul unor gradini luxuriante pentru cei care apreciaza linistea si relaxarea intr-un frumos mediu naturalWebsite httpwwwrose-gardenscom Categorie 3 Localizare Situat la 13km de Kyrenia si la 36km de orasul Ni . . .

Kyrenia, Cipru

Un hotel economic cu facilitati pentru familiile cu copii pentru un concediu activ la malul mariiWebsite httpsclubsimena-hotelcom Categorie 3 Localizare Situat la 12 minute de plaja si la 20km de orasul Kyrenia . . .

Kyrenia, Cipru

Acest resort care face parte din lantul hotelier Merit isi respecta standardele de 5 si ofera servicii ireprosabile oaspetilor saiCategorie 5 Localizare Situat pe plaja cu nisip si la 10km de centrul orasului Kyrenia . . .

Famagusta, Cipru

Un hotel luxos cu standarde ridicate ideal pentru familiile cu copiiWebsite httpwwwsalamisbayconticomindexphpen Categorie 5 Localizare Situat la 20 minute de centrul orasului Kyrenia si la 40 min de aeroport . . .

Kyrenia, Cipru

Beneficiind de o plaja privata acest hotel ofera privelisti spectaculoase asupra Marii Mediterane si servicii de calitate superioaraWebsite httpwwwmalpashotelcomthe-hotelhtml Categorie 5 Localizare Situat la 8km de portul Kyrenia si la 20 min . . .

Kyrenia, Cipru

Aflat in mijlocul unor gradini subtropicale acest resort ofera o atmosfera relaxanta pe malul mariiWebsite httpwwwla-hotel-cypruscomen Categorie 4 Localizare Situat la 80m de plaja si la 14km de portul Kyrenia . . .