Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Având o locaţie privilegiată lângă mare, hotelul pune accent pe serviciile de calitate superioară, acordând o atenție deosebită confortului creând un mediu plăcut. În acest hotel, atmosfera prietenoasa, ospitalitatea, curățenia și serviciile de calitate sunt intr-o perfectă armonie pentru a satisface cererile turistilor. Hotelul Ioni se evidentiaza de celelalte hoteluri, prin gradina sa, fiind singurul hotel din stațiune cu spatiu verde amenajat.Website
http://hotelioni.gr/

Tip masa:
Mic dejun

Categorie
3*

Localizare
Hotelul Ioni este localizat central în Paralia, în prima linie faţă de plajă, lângă biserica Agia Fotini.

Descriere:
Având o locaţie privilegiată lângă mare, hotelul pune accent pe serviciile de calitate superioară, acordând o atenție deosebită confortului creând un mediu plăcut. În acest hotel, atmosfera prietenoasa, ospitalitatea, curățenia și serviciile de calitate sunt intr-o perfectă armonie pentru a satisface cererile turistilor. Hotelul Ioni se evidentiaza de celelalte hoteluri, prin gradina sa, fiind singurul hotel din stațiune cu spatiu verde amenajat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie