ASIGURARI MEDICALE

 

Alegeti ASIGURAREA DE ASISTENTA MEDICALA PENTRU CALATORII IN STRAINATATE pentru acoperirea cheltuielilor medicale de urgenta in strainatate (consultatii, tratament si medicamente, spitalizare, operatii, transport cu ambulanta, tratament dentar etc.) in caz de accident si / sau imbolnavire – conform conditiilor de asigurare!

Va punem la dispozitie următoarele tipuri de asigurari:

SKI: Singurele asigurari speciale pentru sporturi de iarna: asigurarea de ski, asigurarea de snowboard, asigurarea de sanius, patinaj sau deplasarile cu snowmobilul!

Sume asigurate generoase, cautare si salvare, transport sanitar de urgenta de pe partie, asigurare valabila si in Romania si multe altele. Mai multe informatii la cerere!

 

Asigurarea medicala ECONOMIC

Suma maxima asigurata: 2000 Euro

Acopera: consultatii medicale ambulatorii, medicamente, analize de laborator, alte investigatii, transport sanitar de urgenta, transport medic, asistenta medicala oftalmologica si stomatologica.

Asigurarea medicala STANDARD

Suma maxima asigurata: 5000 Euro

Acopera: consultatii medicale ambulatorii, medicamente, analize de laborator, alte investigatii, transport sanitar de urgenta, transport medic, spitalizare, asistenta medicala oftalmologica si stomatologica.

Asigurarea medicala ADVENTURE

Suma maxima asigurata: 5000 Euro; indemnizatie de 1000 Euro in caz de deces ca urmare a unui accident consecinta exclusiva a practicarii unui sport extrem sau de agrement

Acopera: consultatii medicale ambulatorii, medicamente, analize de laborator, alte investigatii, transport sanitar de urgenta, transport medic, spitalizare, asistenta medicala oftalmologica si stomatologica, accidente consecinta a practicarii sporturilor extreme si de agrement.

Asigurarea medicala WORK

Suma maxima asigurata: 5000 Euro; indemnizatie de 1000 Euro in caz de deces ca urmare a unui accident consecinta exclusiva a prestarii unei activitati remunerate in strainatate

Acopera: consultatii medicale ambulatorii, medicamente, analize de laborator, alte investigatii, transport sanitar de urgenta, transport medic, spitalizare, asistenta medicala oftalmologica si stomatologica, accidente consecinta a unei activitati prestata si remunerata in strainatate.

Asigurarea medicala PREMIUM

Suma maxima asigurata: 10000 Euro; indemnizatie de 2000 Euro in caz de deces

Acopera: consultatii medicale ambulatorii, medicamente, analize de laborator, alte investigatii, transport sanitar de urgenta, transport medic, spitalizare, asistenta medicala oftalmologica si stomatologica

Asigurarea medicala SUPREME

Suma maxima asigurata: 30000 Euro; indemnizatie de 3000 Euro in caz de deces

Acopera: consultatii medicale ambulatorii, medicamente, analize de laborator, alte investigatii, transport sanitar de urgenta, transport medic, spitalizare, asistenta medicala oftalmologica si stomatologica

Asigurarea STORNO este prietenul tau cel mai bun atunci cand iti rezervi vacanta ta perfecta cu mult timp inainte.

In cazul anularii vacantei din cauza unor evenimente neprevazute, agentia de turism percepe penalitati din pretul serviciilor turistice contractate, penalitati care pot ajunge pana la 100% din valoarea acestuia.

Poti sa previi aceasta situatie neplacuta prin incheierea unei polite de asigurare storno atunci cand stabilesti detaliile vacantei tale.